ΣΟΚ! Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε τουαλέτα αεροπλάνου στην Ινδονησία. – kamarini.com
Διεθνή

ΣΟΚ! Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε τουαλέτα αεροπλάνου στην Ινδονησία.

Μια 37χρονη μητέρα συνελήφθει όταν βρέθηκε το νεογέννητο μωρό της νεκρό στην τουαλέτα αεροπλάνου στην Ινδονησία.

Η ινδονησιακή αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα του μωρού την Κυριακή αφότου βρέθηκε σε ένα αεροπλάνο που σταμάτησαν στο διεθνή αερολιμένα soekarno-Hatta της Τζακάρτα.

Οι επίγειοι καθαριστές στην Τζακάρτα βρήκαν το νεκρό μωρό τυλιγμένο αρτιμελή σε μια πλαστική σακούλα στο ντουλάπι σε μια από τις τουαλέτες του αεροπλάνου, όπως ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου .
Hani, a 37-year-old migrant worker from Cianjur, West Java, was arrested after a dead new-born baby was found in a plane toilet at Jakarta's Soekarno-Hatta Intl. Airport (pictured)

Η αιτία θανάτου του βρέφους δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ahmad Yusef η 37χρονη μετανάστρια Hani από το Cianjur, της δυτικής Ιάβα, τέθηκε υπο κράτηση αμέσως μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του Soekarno-Hatta. Η Hani ερχόταν απο το Bangkok και έφτασε περίπου στη μία το μεσημέρι.

Ο Yusef πρόσθεσε: ” Έδειχνε να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν πρόκειται να της γίνει καμία ερώτηση μέχρι να αναρρώσει. Η γυναίκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ιατρικό κέντρο του αεροδρομίου”.

Police suspect that Hani, who had worked as a domestic helper in Abu Dhabi for four years, secretly gave birth during an Etihad flight from there to Jakarta on Saturday

Η αστυνομία πιστεύει οτι η Hani, η οποία δούλευε σαν οικιακή βοηθός στο Abu Dhabi για τέσσερα χρόνια, ήταν αυτή που γεννήσε κρυφά το μωρό κατα την διάρκεια μιας πτήσης της Etihad απο εκεί για την Jakarta.

Περίπου τέσσερις ώρες μετά την απογείωση άρχισε να ματώνει. Η γυναίκα βρισκόταν στην οικονομική θέση αλλά μεταφέρθηκε στις ακριβές με μια μάσκα οξυγόνου.

Ο πιλότος δέχτηκε πιέσεις να κάνει αναγκαστική προσγειώση στη Bangkok. Αμέσως αφου προσγειώθηκε το αεροπλανο στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Bangkok ένα ιατρικό επιτελείο ανέλαβε την φροντίδα της Hani.

Η πτήση είχε καθυστέρηση μία ώρα πριν συνεχίσει για τον προορισμό της.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com