Στο Game of Love άλλαξαν ώρα και ξεκίνησαν τις σέξι φωτογραφίσεις και το poll dancing (Vid) – kamarini.com
Gossip

Στο Game of Love άλλαξαν ώρα και ξεκίνησαν τις σέξι φωτογραφίσεις και το poll dancing (Vid)

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει το «Game of Love» όσον αφορά τις εικόνες που μεταδίδει, είτε είναι στις 21.00 είτε στις 22.30, μετά την αυτορύθμιση που έκανε ο ANT1 μεταφέροντας το reality λίγη ώρα μετά.

Παρά την κλήση του ΕΣΡ και την εισαγγελική παρέμβαση που ακολούθησε, οι άνθρωποι της παραγωγής, παρότι ο κίνδυνος για υψηλό πρόστιμο συνέχιζε να υπάρχει, παρουσίασαν κανονικά τα μονταρισμένα επεισόδια με παραπάνω σέξι σκηνές μάλιστα στο τελευταίο που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Χάρης Χριστόπουλος κάλεσε σε ένα γιωτ τις τρεις πιο σέξι παίκτριες του «Game of Love», την Μικαέλα, την Νάνσι και την Άννυ.

Τις έντυσε με τα απολύτως απαραίτητα και πραγματοποίησε και με τις τρεις μία αισθησιακή φωτογράφηση με σέξι μαγιό, με όλες τις πόζες να εκτελούνται υπό τις εντολές του.

Αλλά το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα μία δασκάλα poll dancing βρέθηκε στο ξενοδοχείο των παικτών και παρουσίασε ένα μάθημα – επίδειξη της άκρως αισθησιακής της τέχνης. Ο φακός έκανε κοντινά στο καλλίγραμμο σώμα της δασκάλας και οι αιτήσεις του ΕΣΡ πετάχτηκαν ακόμα μία φορά έξω από το παράθυρο.