Ταξίδι του μέλιτος βγαλμένο από θρίλερ! Ο άνδρας ΔΑΓΚΩΣΕ και ΚΛΩΤΣΗΣΕ την γυναίκα του μέχρι θανάτου!! – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ Συγκινητικά

Ταξίδι του μέλιτος βγαλμένο από θρίλερ! Ο άνδρας ΔΑΓΚΩΣΕ και ΚΛΩΤΣΗΣΕ την γυναίκα του μέχρι θανάτου!!

Ένας πρώην καταδρομέας έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση όταν κλώτσησε, δάγκωσε και χτύπησε μέχρι θανάτου την έγκυο γυναίκα του ενώ βρισκότανε στο ταξίδι του μέλιτος τους.

Η 32χρονη Sofie Daenen σκοτώθηκε λίγες ημέρες ύστερα από τους γαμήλιους εορτασμούς που είχε στο Αιγυπτιακό θέρετρο στο Sharm-el-Sheikh το προηγούμενο έτος.

The Egyptian resort of Sharm-el-Sheikh is extremely popular with tourists from around the world

Ολόκληρη η οικογένεια της Sofie ήταν αρνητική σχετικά με την απόφαση της να παντρευτεί τον 35χρονο Gregory Vande Vyvere από το Waregem του Βελγίου. Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας την είχε πει μερικά λεπτά πριν φύγει για το ταξίδι του μέλιτος: ” Φοβάμαι ότι δεν θα επιστρέψεις.”

Sophie Daenen and Gregory Vande Vyvere were on their honeymoon in Sharm-el-Sheikh

Η Sofie ,η οποία ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείο γεμάτη από μελανιές και δαγκωματιές αφού ο Vande κάλεσε την αστυνομία δύο μέρες ύστερα από τον φόνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας ο θάνατος της Sofie προήλθε από αλλεπάλληλες κλωτσιές, μπουνιές και δαγκωματιές.

Sofie's own father did not attend the ceremony and warned her not to go on honeymoon

Κατά την διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι κανένας από την οικογένεια της δεν είχε αποδεχτεί το γάμο, ισχυριζόμενοι ότι ο άντρας της την χτυπούσε τακτικά.

Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε:” Ακόμα και την μέρα του γάμου της ήταν γεμάτη από μελανιές.”

Ο ίδιος ο πατέρας της δεν είχε παρευρεθεί στην τελετή του γάμου της και την είχε προειδοποιήσει να μην πάει στο ταξίδι.

Sofie's own father did not attend the ceremony and warned her not to go on honeymoon

Ο καταρρακωμένος πατέρας δήλωσε:” Η μητέρα της και εγώ δεν υποστηρίζαμε τον γάμο αυτό. Όταν μας ανακοίνωσε το ταξίδι στην Αίγυπτο της είχα εκφράσει την αντίθεση μου σε αυτό.”

Χθες ο Vande κρίθηκε ένοχος από το Αιγυπτιακό δικαστήριο για τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας. Ο Vande, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια ειδικός καταδρομέας αλεξιπτωτιστής στο στρατό του Βελγίου, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση στην Αίγυπτο.

Vande Vyvere is a former elite paratroop commando having served in the Belgian army

Οι συγγενείς της Sofie πάντως δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Ένας συγγενής δήλωσε:” Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι που τιμωρήθηκε εδώ και όχι στο Βέλγιο, οπού εκεί η ποινή του μπορεί να ήταν πολύ μικρότερη.”

Ο Vande αφήνει πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 10 και 8 ετών τα οποία απέκτησε με προηγούμενη του σχέση.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com