Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε μετά τα μεσάνυχτα και είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού αυτές τις εικόνες. Δεν πίστευε στα μάτια του. – kamarini.com
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε μετά τα μεσάνυχτα και είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού αυτές τις εικόνες. Δεν πίστευε στα μάτια του.

Όλα συμβαίνουν στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο…Το θέαμα είναι πραγματικά ασυνήθιστο και δεν θα περίμενε κανεις να δει κάτι τέτοιο σε μια σχετικά κατοικημένη περιοχή!

Τους τελευταίους μήνες τα αγριογούρουνα συνεχίζουν ανενόχλητα τις βόλτες τους στη Θεσσαλονίκη. Προβληματισμό έχει προκαλέσει το γεγονός οτι τα αγριογούρουνα εμφανίστηκαν σε κατοικημένες περιοχές της πόλης.Αυτή τη φορά αγέλη αγριογούρουνων εντοπίστηκε στα Πεύκα. Να σημειωθεί πως ήδη από το καλοκαίρι, λόγω των καθημερινών καταγγελιών από δημότες για πρόκληση ζημιών από τα αγριογούρουνα που αναζητούσαν τροφή, εστάλησαν επιστολές από δήμους της Θεσσαλονίκης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δασαρχείου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως, στη διάρκεια του χρόνου, τα αγριογούρουνα πολλαπλασιάζονταν διαρκώς. Έκτός από την περιοχή των Πεύκων, αγριογούρουνα κυκλοφορούν και σε άλλες περιοχές, όπως το Πανόραμα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ομάδα του facebook «Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα» με το παρακάτω σχόλιο:«Αγριογούρουνα για βοσκή στα Πεύκα Θεσσαλονίκης…»