web hit counter Τραγικό! Αυτό το αγόρι πέθανε ξαφνικά στο αυτοκίνητο της αδερφής της από γρίπη! Δείτε τι έγινε - kamarini.com
Κόσμος

Τραγικό! Αυτό το αγόρι πέθανε ξαφνικά στο αυτοκίνητο της αδερφής της από γρίπη! Δείτε τι έγινε

Η καρδιά του Jonah Smith σταμάτησε να χτυπάει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αδελφής του τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα να μείνει ο εγκέφαλός του χωρίς οξυγόνο.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο έφηβος από την Αριζόνα έδειξε θετικό αποτέλεσμα για τη γρίπη και την πνευμονία μετά το θάνατό του, αν και δεν έδειξε κανένα από τα τυπικά συμπτώματα της γρίπης, όπως πυρετό, φτάρνισμα ή βήχα.

Η οικογένεια του Jonah εξακολουθεί να αγωνίζεται για τον μυστηριώδη θάνατό του που τον έκανε ένα από τα 20 παιδιά που σκοτώθηκαν από τη γρίπη αυτή τη σεζόν, η οποία είναι τώρα μια πανδημία σε όλη την Αμερική.

Οι γιατροί υποπτεύονταν ότι ο Jonah ίσως είχε μια αδιάγνωστη καρδιακή κατάσταση, ωστόσο οι τοξικολογικές εξετάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Οι μόνες ασθένειες που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι γιατροί είναι η γρίπη 1α και η πνευμονία.

Η μητέρα του Gayle δήλωσε στον FOX Phoenix: «Έχω ήδη πει ότι μπορεί να μη μάθουμε ποτέ. Τα αποτελέσματα τουιατροδικαστή θα αργήσουν για τουλάχιστον έξι μήνες ».

Στις 29 Δεκεμβρίου η αδελφή του Jonah τον πήρε από τη δουλειά του σε ένα εστιατόριο fast food προτού καταρρεύσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η αδελφή του είπε ότι ο Jonah της είπε ότι νιώθει άρρωστος λίγα λεπτά πριν η καρδιά του σταματήσει να χτυπάει – αυτο ήταν το μόνο προειδοποιητικό σημάδι ότι ο αδελφός της υπέφερε από κάποια ασθένεια.

«Δεν έμοιαζε να έχει κρυολογήσει ή να νοσήσει», είπε ο Gayle.

Το μόνο σημάδι που μπορεί να επισημάνει η οικογένεια είναι ότι παραπονέθηκε για μια οσφυαλγία, η οποία δεν τον εμπόδισε να πάει στη δουλειά ή να δει φίλους.

Ο Jonah μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Phoenix για παιδιά, όπου διαπιστώθηκε ότι ο  εγκέφαλος του ήταν νεκρός λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Πέθανε λίγο αργότερα.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από γρίπη εκδηλώνουν πυρετό, ρίγη, μυϊκούς πόνους, βήχα, συμφόρηση, ρινική καταρροή, πονοκεφάλους και κόπωση, δεν παρουσιάζουν όλοι αυτά τα συμπτώματα.

Η Δρ Angela Tonozzi διευθυντής της Λοιμωδών Νόσων και Πρόληψης στην Aurora Health Care δήλωσε στην Daily Mail Online ότι η μη εμφάνιση συμπτωμάτων ονομάζεται υποκλινική ασθένεια της γρίπης.

Είπε: «Η υποκλινική ασθένεια είναι γνωστή ως κατάσταση φορέα επειδή έχει τον ιό και είναι σε θέση να μεταδόσει την ασθένεια χωρίς συμπτώματα.

«Μπορείτε να κολλήσετε τη γρίπη αλλά το σώμα σας το καταπολεμά και δεν έχετε καμία γνώση ότι έχετε την ασθένεια».

Συνήθως κάποιος θα δείξει τα σημάδια της γρίπης πριν φτάσει στο σημείο του θανάτου, οδηγώντας τους ειδικούς να πιστεύουν ότι ο Jonah μπορεί να είχε μια προηγούμενη ιατρική κατάσταση.

Ο θάνατός του έρχεται καθώς η μαζική επιδημία γρίπης αυτής της εποχής καταστρέφει τις ΗΠΑ.

Αυτή τη σεζόν η γρίπη έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 20 παιδιά και πάνω από 85 ενήλικες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το CDC.

Το ποσοστό των νοσηλειών σχεδόν διπλασιάστηκε σε μια εβδομάδα, αφήνοντας τα νοσοκομεία υπερπληθυσμένα, χωρίς προσωπικό και διώχνοντας κάποιους ασθενείς.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα βρέφη και οι ηλικιωμένοι είναι τα πιο ευάλωτα και ο θανατηφόρος ιός έχει αφήσει ένα αγόρι ηλικίας οκτώ μηνών να αγωνίζεται για τη ζωή του στο Τέξας.

Η γρίπη είναι πλέον διαδεδομένη σε περισσότερες από 46 πολιτείες καθώς η επιδημία φθάνει στο αποκορύφωμά της, καθιστώντας την μία από τις χειρότερες εποχές γρίπης σε χρόνια.

After his death, doctors confirmed he had the flu and pneumonia

However his family said he showed no signs of being sick

Jonah Smith, 17, collapsed and died last month after his heart stopped beating in the backseat of his sister's car

http://www.dailymail.co.uk/health/article-5263655/Boy-17-suddenly-dies-flu-showed-no-symptoms.html?ito=social-facebook

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com