Βίντεο-Σοκ!! Γυναίκα που φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια πάει να διασχίσει τον δρόμο όταν κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει!! – kamarini.com
video Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Βίντεο-Σοκ!! Γυναίκα που φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια πάει να διασχίσει τον δρόμο όταν κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει!!

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα, η οποία φοράει ψηλοτάκουνα, την ώρα που διασχίζει το δρόμο τρέχοντας γλιστράει και την χτυπάει ένα αυτοκίνητο.

Η συγκλονιστική αυτή σκηνή καταγράφτηκε από μια κάμερα ασφαλείας στην πόλη Nogales που βρίσκεται στην πολιτεία Sonora του Μεξικού.

Στο βίντεο φαίνεται η 22χρονη, Minerva F.S., που προσπαθεί να διασχίσει ένα δρόμο με τρεις λωρίδες φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

The car's right bumper crumples during the impact after the woman falls under the car

Η γυναίκα φαίνεται να έχει την προσοχή της αποσπασμένη και να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο. Η Minerva περνάει τις δύο πρώτες λωρίδες και πάει να διασχίσει και την τρίτη λωρίδα ενώ ένα αυτοκίνητο φαίνεται να κινείτε σε αυτή με ταχύτητα.

Η γυναίκα τότε γλιστράει την πιο ακατάλληλη στιγμή και το αμάξι την χτυπάει ενώ αυτή βρίσκεται στο έδαφος.

Το θύμα παρασέρνεται από το αυτοκίνητο για μερικά μέτρα και καταλήγει να βρίσκεται κάτω από αυτό.

The shocked driver reverses the car off the woman and gets out as passers-by stop to help her 

Η Minerva μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα τοπικό νοσοκομείο οπού εκεί οι γιατροί περιποιήθηκαν τα κατάγματα που είχε στο αριστερό της γόνατο και τον αριστερό της αγκώνα. Η γυναίκα επίσης είχε τραυματισμούς στο δεξί της χέρι και μελανιές σε ολόκληρο το σώμα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι υπήρχε διάβαση πεζών 50 μέτρα μακρυά από εκεί που η Minerva πήγε να διασχίσει το δρόμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com