Βίντεο – σοκ! Σκότωσε σύζυγο και στη συνέχεια τον πεθερό του μέσα σε νοσοκομείο επειδή του είπε να βρει δουλειά – kamarini.com
Κόσμος

Βίντεο – σοκ! Σκότωσε σύζυγο και στη συνέχεια τον πεθερό του μέσα σε νοσοκομείο επειδή του είπε να βρει δουλειά

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου στην Ταϊλάνδη με έναν 31χρονο να σκοτώνει τη σύζυγό του και τον πεθερό του επειδή ο τελευταίος του είπε ότι έπρεπε να βρει δουλειά και ότι δεν ήταν άξιος για την κόρη του.

Μετά τη διπλή δολοφονία ο 31χρονος Τσαγιαπόρν Τανάμσρι έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του μόλις έξι εβδομάδων παιδιού του ζευγαριού.Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν ο 26χρονος δράστης είχε πάει τη σύζυγό του για τσεκ απ σε νοσοκομείο.

Ενώ περίμεναν για τις εξετάσεις, ο 60χρονος πεθερός του φέρεται να του εξαπέλυσε λεκτική επίθεση χαρακτηρίζοντας τον ανάξιο για την κόρη του.

Τότε ο 31χρονος τράβηξε ένα όπλο που είχε μαζί του και αφού πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον πεθερό του, στη συνέχεια πυροβόλησε στο στήθος και τραυματίσε θανάσιμα την 26χρονη σύζυγό του.

Λίγες ημέρες πριν το φονικό η 31χρονη είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία ανακοίνωσε ότι προσπαθούσε να αναρρώσει από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο νεφρό, τον πνεύμονα και την καρδιά της λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους.